Hirdetés

A Lenovo is hátat fordít a Windows RT-nek



|

Nincs többé IdeaPad Yoga 11, a Lenovo is megunta a Windows RT szenvedését.

Hirdetés

A Windows RT több okból is szenved: nem csak, hogy nem nyújt semmi lenyűgözőt vagy kiemelkedően érdekeset, de más tényezővel sem sikerült érdeklődést teremtenie a felhasználók körében. A PC-s piac királyaként trónoló Lenovo most úgy döntött, ideje eltakarítani a veszteséget IdeaPad Yoga 11-et. 

Az IdeaPad Yoga egy olyan notebookszéria, amelynek a lényege, hogy átalakítható gép révén gyorsan tabletté változtatható. A Lenovo az elsők között dobta piacra a Windows RT-re alapozó megoldását, és most szintén az elsők között van, akik bukásnak ítélik a Windows RT-s termékeket. 

A néhány sorral fentebb említett tényezők miatt nem meglepő a Lenovo döntése, főleg, ha hozzávesszük, hogy az eladások is meglehetősen gyengék voltak. A kérdéses hibriden ráadásul még a Tegra 3 SoC sem segített. A Windows RT egyesek szerint talán még labdába is rúghatott volna, ha nem olyan sokkal az iOS és az Android után kerül a piacra. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.