Hirdetés

A Lenovo is olcsó és vékony laptoppal készült



|

Nem csak a Xiaomi villantott légies notebookot, a Lenovo is bemutatott egyet Kínában.

Hirdetés

A Xiaomi nemrég előállt a saját laptopjával, ami vékony, Intel Skylake processzora van, NVIDIA videokártyával és olcsó vételárral. 

Hirdetés

Hasonlót villantott a Lenovo is Kínában, amely már fogadja a rendeléseket a Lenovo Air 13 Pro gépére. 

Az 1,29 kilogrammos és 1,48 centiméter vastag laptop 1920 x 1080-as felbontású IPS kijelzőt kínál. Benne egy Intel Core i5-6200U processzor, NVIDIA GeForce 940MX GPU, 4 GB RAM és egy 256 GB-os PCIe SSD találhatóak. 

A 802.11ac-s WiFi mellett van Bluetooth 4.1, USB 3.0, USB 2.0, USB-C, jackcsatlakozó, 720p-s webkamera, SDXC-olvasó, háttérvilágított billentyűzet, két mikrofon és egy pár 1 wattos hangszóró. 

A Xiaomi gépéhez képest a Lenovo laptopnak kevesebb a memóriája és gyengébb a processzora, de ugyanaz a grafikus vezérlése és nagyobb az akkuja. Azt sajnos nem tudni, hogy Kínán kívül mikor kerülhet forgalomba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.