Hirdetés

A Lenovo nyolc laptopja mindent kibír!



|

Érdekes és gyilkos próbának vetették alá a Lenovo több noteszgépét...

Hirdetés

Vállalkozó kedvű tesztelők úgy gondolták, "stressz-tesztnek" vetnek alá néhány notebookot. A Lenovo ThinkPad-ek jó része sikeresen teljesítette a rendkívül durva, "laptop-gyilkos" körülményeket produkáló katonai tesztet, ezzel számtalan konkurenst megelőzve és tiszteletet ébresztve bennük. Ezeken a próbákon nemcsak a nyomást tesztelik (4500 méter mélységnek megfelelően), de a páratartalmat, a hőmérsékleti teherbírást, a piszokállóságot és a rázást is.

lenovo_rugged_thinkpad_1.jpg
  Nem fest rózsásan a helyzet, de mégis működik!


A páratartalom a teszteken 95% volt, többféle rázással, leejtéssel is megpróbálták kikapcsolásra bírni a gépeket, de sem a 140 fokos hőség sem pedig a mínusz négy fokos hideg sem okozott nekik komoly gondot, ahogy a piszoknak is igen jól ellenálltak. A Thinkpad X200, X301, X200s, X200 Tablet, T400, T500, R400 és SL300 mind teljesítette a durva feltételeket és működőképesek maradtak a súlyos teszt után is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.