Hirdetés

A Lenovohoz tart az új Intel chip



|

Már nem csak a MacBook Airben lesz kisebb és jobb Core 2 Duo processzor.

Hirdetés

 

A MacBook Air nem csak azért számít egyedi és különleges noteszgépnek, mert hihetetlenül vékony, hanem azért is, mert egy érdekes processzor van benne. Az Apple azzal kereste meg tavaly az Intelt, hogy egy olyan Core 2 Duo processzort építsen az MBA-ba, amely sokkalta kisebb és energiahatékonyabb. Ezáltal az Apple egy olyan processzort kapott, amely tökéletesen megfelel az ultrahordozható noteszgépek esetén szabott kritériumoknak.

 

applemacbookairprocessor.jpg

 

Az új, kisebb Core 2 Duo Apple-exlkuzivitása azonban megszűnni látszik, ugyanis az Intel processzora már útban van a Lenovohoz és a Fujitsuhoz is. Ennek tükrében tehát várható, hogy hamarosan bemutatkozik majd egy új LifeBook, vagy hasonló, kisebb laptop, amely ezt a speciális processzort használja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.