Hirdetés

A MacBookokról is távozhat a jackcsatlakozó



|

Az Apple egy árulkodó felmérést küldött ki a MacBook Pro gépek felhasználóinak.

Hirdetés

Még mindig nagy indulatokat vált ki a felhasználókból az Apple döntése, amely szerint eltávolították a jackcsatlakozót az iPhone 7-ről. Az almás cég azonban nagy valószínűséggel kitart a döntés mellett, sőt, az egyéb termékeiről is száműzi a régi szabványt. 

Hirdetés

Erre utal az is, hogy a napokban arra kérte az Apple a MacBook Pro felhasználóit, hogy töltsenek ki egy kérdőívet, amely a laptopjuk és a csatlakozók használatáról szól. Az egyik kérdés kifejezetten a jackcsatlakozóra vonatkozott. 

Az Apple nem csak arra volt kíváncsi, hogy ezt használja-e valaki, hanem arra is, ki hogyan tölti fel a képeket a fényképezőről és a telefonról a laptopra. Minden bizonnyal az SD-kártyaolvasótól is megválik az Apple a MacBook Pro következő frissítésével. 

A korábban kiszivárgott képek alapján a notebookra USB-C és jackcsatlakozó kerül, azonban véglegesen csak a jövő hónapban derülhet ki minden, a bejelentéskor. Mivel ez közel van, a felmérés valószínűleg a következő generációk fejlesztésében segít az Apple-nek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.