Hirdetés

A Microsoft véletlenül elismerte: létezik a Surface Mini



|

A kisebb tabletet eredetileg a Surface Pro 3-mal egy időben akarták bemutatni.

Hirdetés

Amikor a Microsoft idén májusban leleplezte a Surface Pro 3-at, sokan arra számítottak, hogy Satya Nadella egy kisebb tabletet is előkap majd a pulpitus alól. Tévedtek, a „Surface Minit” sohasem mutatták be; a hírek szerint alig néhány nappal a New York-i sajtótájékoztató előtt törölték a táncrendből.

Hirdetés

A Microsoft hivatalosan azóta sem erősítette meg, hogy létezik egyáltalán ilyen eszköz. Most viszont lebuktatták magukat, a Surface Pro 3 kézikönyvében ugyanis többször is utalnak a kisebbik táblára „Új tollát kicsit később, a beállítási folyamat során párosíthatja a Surface Minihez” – olvasható a dokumentum egyik, a Surface Penről szóló részében. A Minit több helyen is említik, köztük a OneNote-ról és a Windows 8 új, a képernyő elforgatásának letiltását lehetővé tévő funkciójáról szóló részben is.

Egyelőre nem tudni, hogy a Microsoft tervezi-e még egyáltalán a Surface Mini bemutatását, de a pletykák szerint Satya Nadella vezérigazgató és Stehen Elop alelnök végleg ejtették a projektet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.