Hirdetés

A nagy PC horoszkóp



|

Ezotéria, feng shui, harmadik szem, turbó pénzdiéta - mindent bevetettünk, hogy megalkossuk a világ első informatikai horoszkópját, ami mindenre választ ad. Tényleg mindenre! (Frissítve)

Hirdetés

[Frissítés]: A Delhi Jósok Szabad Termelő Szakszervezete (DJSzTSz) szerint minden alapot nélkülöz az összeállításunk. Levelük alapján borús jövő vár ránk, ám pillanatnyilag még egyeztetés alatt áll, hogy a kijelentés egészen pontosan kire vonatkozik. A Transzcendens Cserkészek Világszervezetének (TCsV) állásfoglalása alapján jobban jártunk volna, ha a cikk megírása előtt mókusszemekből és tapírfarokból készített főzetet fogyasztunk inspiráció gyanánt. Mivel nagy állatvédők vagyunk, ezt elmulasztottuk, egyébként is jobbak pörköltnek! Végül a Független Asztrológusok Szövetsége (...) egyértelmű sületlenségnek nevezte a szöveg minden részét. Igazuk van, így április elsején.

 



A PC World megbízásából a Capoeirás Indiánok Táncköre (CIT) és a Nosztradamusz Alapítvány (NA) átfogó felmérést indított, hogy a bolygók állásából, az időjárás-jelentők csuklásából, a megbüntetett ittas Mikulások számából, valamint a fehér kalapos turbópénzmágusok elefántcsont költéséből kiderüljön, van-e létjogosultsága a PC-s horoszkópnak. Mivel az elmúlt időben többen is női nevekkel személyesítették meg gépeiket, a gyakori facebookozás egyre jobban mérhető mentális kapacitást köt le (értsd: butulunk), valamint a Start menü Feng Shui is egyre keresettebb, ezért hamar kiderült, hogy fejlődő területről van szó, ahol rengetegen akarják elkölteni a pénzünket. Ezt, valamint anyagi motivációnkat felismerve úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a világ első Informatikai horoszkópját, amelyből mindenki megismerheti a PC-s jövőjének alakulását. S mi ebben az üzlet? Jó pénzért egyedi elemzéseket készítünk olvasóinknak, amelynél 105 százalékosan garantáljuk a meggazdagodást, a teljes családi életet, a szatiszfeksönt és az első 100 jelentkezőt még egy pár pézsmaaromás zoknival is megajándékozzuk.

 



Bak (december 22 - január 20)



Szívós, csökönyös, ugyanakkor maximalista, aki előszeretettel csipked másokat, hogy kiderüljön: ő a Jani a házban. Ennek megfelelően a jegy szülöttei aktív közösségi életet élnek. Megosztanak, kommentelnek és ha úgy adódik, akkor trollkodnak, elsőznek és gyakran sunáznak. Az elkövetkező egy évben azonban jobban teszik a Bakok, ha visszavonják szarvaikat, ugyanis a túlzott elsőzés megbosszulhatja magát, például gyakran az értéktelen másodikak lehetnek, főként ha egy másik elsőző bak az internet útvesztőiből felbukkan. Jó hír azonban, hogy a csillagok alapján érdemes tuningolni az elkövetkező hónapokban, főként egy koppány kipufogós Ladát.

 



Vízöntő (január 21 – február 19)



A vízöntő egy igazi könyvmoly, aki érdeklődik a tudományok iránt, ráadásul egy vérbeli forradalmár. Igazságérzete minden pontatlan Wikipédia bejegyzésnél riaszt, valamikor a BlackBerry ökoszisztémát lekicsinylő megjegyzéseket is azonnal megtorol, tudományosan (pedig nem kellene). 2013 a vízöntőknél a Linux rendszerek éve lesz, hiszen a nyílt forráskód egyszerre forradalmi, igazságos és tudományos. A csillagok a Raspberry Pi berhelésnek kedveznek, legyen szó linuxos rotációs kapáról, fűnyíróról, vagy internacionálé dalokat éneklő Bill Gates szoborról.Ja és persze szerelem, pénz, siker és csillogás is várható, de másnál.

 



Halak (február 20 – március 20)



Kettős természetű lények a halak, akik egyszerre vonzódnak az iOS és az Android készülékek iránt. Farzsebükben egy Galaxy S III, a józsefvárosi kínai piacon vásárolt Filla táskájukban egy iPad Mini lapul. E kettősség miatt a Halak nehezen tudnak beilleszkedni a társadalomba. A Starbucks kávézókban kávéinfúzióval életben tartott hipszterek kivetik maguk közül, míg a műegyetemista android szakkörbe folyamatosan az elitista jelzőkkel kell vesződnie. A halak jobb, ha idén kitűrnek a mélabúból és bennük forrongó mérhetetlen energiát jó mederbe terelik, amire bőven lesz lehetőségük, a pixelek az alkotásnak kedveznek. Ha adhatunk tippet, akkor instagramozzanak éjjel-nappal, megörökítve minden ételüket, elnyomott cigicsikket, szembe jövő városi csivavát. Az Instagram ugyanis Android és iPhone körökbe is menő, csak a fotósok között nem.

 



Kos (március 21 – április 20)



A kihívások idén sem kerülik el a kosokat. Érdemes már idén belekezdeni a halálcsillag megépítésébe (ha már olyan sokan akarják), megtervezni az első űrliftet, vagy áthívni a szomszéd Jóska bá'-t elemezni minden Star Trek részt. Addig sem flexel az állatja!  Egyébként is jó alany, tud hallgatni, pláne a huszadik sör után. Természetesen ezek csak elnagyolt példák, a kosok jobban tudják azt, hogy mire van szükségük – az online pornón túl. A Windows 8-at például messziről kerüljék el, különben az új rendszer miatt kirobbanó mérhetetlen dühüket nehéz lesz csillapítani. Ha még nem tették meg, és szükségét érzik, akkor regisztráljanak társkereső oldalakra, és próbálják meghódítani a legszebb lányt/férfit. A kihívás kedvéért szigorúan csak valós, nem photoshopolt képpel és adatokkal, csak semmi ámítás!

 



Bika (április 21 – május 20)



Jelentjük a bikák győztek! Mindenben igazuk van: minek beleugrani minden új őrületben? Mi is osztjuk a véleményüket, mármint hogy a sárga alapon fekete betűt használó honlap (nem weboldal, vagy site, hanem HONLAP), az XP, az Outlook Express és az MP3-lejtászó még mindig menő, a rajzolt animált GIF-es weboldalaknál sincs jobb, mint ahogy csak a barmok nem lógnak az iWiW-en. S persze a Fax-ot sem szabad leírni, az okostelefon teljesen felesleges, a táblagépek pedig nem többek népi hóbortnál. A bikák ennek megfelelően idén sem fognak egy centet költeni semmilyen új kütyüre, inkább rohannak el egy hobbi boltba, hogy megjavítsák a 20 éves CRT-s Orion tévéjüket, minthogy egy LCD-t vegyenek. Ettől függetlenül nehéz év vár a Bikákra, hiszen annyi újdonság érkezik 2013-ban (4K tévék, Firefox OS, és Ubuntu mobil), hogy nehezen tudnak majd uralkodni magukon, csillapítva a felesleges költekezés iránti vágyat.

 



Ikrek (május 21-Június 21)



Idén is nehezen tudjuk majd kielégíteni az ikrek információéhségét. Pedig mi mindent megteszünk az animalgeeksgadget.com és a pcproinformer.sk oldalakon át az egész webet szemlézzük, ha tehetnénk még azt is megírnánk, ha a rendőr valakit autóvezetős közben facebookozáson fog. Mert ez fontos, legalábbis az ikreknek. Ők azok, akik idén is beszerzik majd a legmenőbb cuccokat. Persze nem a legjobbakat, hanem azokat, amikre a gyártók a legnagyobb PR keretet költik. A Ch…, a Sa.. és a Ma… - de ezt nem árulhatjuk el, hiszen prekoncepció lenne. Az ikreknek ezért azt javasoljuk, hogy olvassanak minket, hogy hiteles információkat kapjanak, a gyártóknak pedig azt, hogy bőven van még szabad PR felületünk.

 



Rák (június 22 – Július 22)



Fordítási hiba miatt a „Cancel” szó került a megbízási levére, ami egy kissé félre vitte a kutatásunk eredményét, de mivel horoszkópról van szó, szemet hunytunk ezen apró baki felett.  A mégse csillagöviek tehát idén is tobzódni fognak az újdonságokban, ők lesznek azok, akik a Firefox OS érkezése után azonnal rókáznak majd, akik előrendelik az Apple TV 4K-s változatát (majd eladják a veséjüket, hogy kifizessék azt), illetve akik Windowsról az év vége felé Chrome OS-re váltanak. Mindent meglévő dolgot elvetnek majd, hiszen a mégse életérzéshez ez mind hozzá tartozik. Emiatt aki egy rák mellett éli a mindennapjait, annak azt ajánljuk, hogy ragadja meg kedvesét, és pofozza meg, hátha ráébred arra, hogy rossz úton jár. A rákok pedig jobb ha idén figyelnek a szerelmi életükre, sok váratlan pofonra kell számítaniuk.

 



Oroszlán (július 23 – augusztus 23)



A rendszergazdák csillagjegye, azoké akik őrködnek a jogosultságok, a munkahelyi Facebook használat és a számítógép-beszerzések felett. Ne packázzunk velük, hiszen az oroszlánok általában jobban tudják nálunk, vagy legalábbis erőszakosabbak az átlagnál. Ha az oroszlán bennünk lakozik, akkor jobb ha teret engedünk neki, máskülönben a kiscica énünk hatalmasodik el rajtunk, és máris ott találjuk majd magunkat a macskás képeket, animált GIF-eket és videókat megállás nélkül posztoló zombik táborában. Tumblr vagy SharePoint – a döntés rajtunk áll! Ám ha rosszul döntünk, akkor Grumpy Cat bosszúja utolér minden oroszlánt. Mindemellett nyugodt kísértéssel teli év vár a csillagjegy szülötteire, hiszen a macskás tartalmak túllépnek a YouTube és a Tumblr bejegyzéseken, az idei első macska sztár is megszületik majd. Ébred a sötét oldal, jobb ha az oroszlánok hallatják a hangjukat, vagy legalább éreztetik a szagukat. Ha így lesz, akkor jön a szerelem, szerencse, fizetésemelés, gyerekáldás, rendszeres update...lépjünk is tovább.

 



Szűz (augusztus 24 – szeptember 22)



Míg mások az Adobe szoftvereire esküsznek, a szüzek csak nevetnek rajtuk, és kárörvendően töltik be a legújabb Corel szoftver lemezképét. Az internetes kalózkodás idén is jellemző lesz a csillagöv szülöttjeire, akiket nem lehet sajnos ész érvvel meggyőzni a legális szoftverek előnyéről. A szűz ennek megfelelően a torrent kliensével kell és fekszik majd idén is, amelyet a legújabb Linux rendszeren futtat, természetesen valamely VPN, vagy proxy szolgáltatással elrejtve tevékenységét. Ha kell igazi hacker, aki pornográf képeket küld a fehér háznak és előszeretettel alázza meg az mobilszolgáltatók munkatársait, s aki szerint az Android ROM csak főzve az igaz. Idén jobb, ha visszafogják magukat szüzek, a csillagjegyek alapján ugyanis erősödik a jogvédők asztrális ereje, ráadásul egyre kevesebb az értékes tartalom, a jobbak pedig egyre inkább elérhetőek legális csatornákon is. Ideje eldobni az üvegszemet, kiereszteni a papagájt és meginni a maradék rumot, a jövő a legalitásnak kedvez.

 



Mérleg (szeptember 23- október 23)



A legértelmetlenebb afrikai éhező gyerekekkel kampányoló spam is fennakad a mérlegek érzelemhálóján. Ők azok, akik minden hoaxnak bedőlnek, akik az értelmetlen élet értelmét és a női-férfi kapcsolat gumiszirupos szépségét ecsetelő stock képeket posztolják a közösségi oldalakra, és akik egy szomorú szemmel néző kiskutyus miatt kampányt indítanak a Facebookon. Nekik mondhatja bárki azt, hogy melyik a legjobb mobiltelefon, noteszgépek. Ők a csinost fogják választani, a nyuszifüles iPhone-t, az éhség miatt reszkető kezű Foxconn munkások által rajzolt virágmintás notit. Csak azért mert az olyan cuki, édibédi, májemi pálmafa mintás. A mérlegek idén jobb, ha vigyáznak majd, mivel a pixelek alapján 2013-ban alaposan megüthetik a bokájukat egy felelőtlen kattintással. Akár anyagilag is megérezhetik a vétést.

 



Skorpió (október 24 – november 22)



Uralkodónak születtek a skorpiók, akik még a Tetrisben is csalnak (szerk.: mivel én, a sorok írója is e jegyben születtem, ezért felruháztam magam a hatalommal, hogy meghatározzam a közös jövőt). A skorpiók idén meghódítják a világot, mindenben igazuk lesz, és áldással fog üzemelni minden elektronikai cikkük még a garancia leteltét követően is. Szerelemben mindent megkapnak, amire vágynak. A munka világában áprilisi elején egy nagyobb fizetésemelés vár rájuk, s ez 100 százalékig biztos! Makk egészségesek lesznek, még a sonka is fogyasztani fogja őket az elkövetkező hetekben. Nincs mit tenni, remek, termékeny, szerencsés és pazar év vár a skorpiókra.

 



Nyilas (november 23 – december 21)



Mi lenne a blogokkal a nyilasok nélkül? Az égöv szülöttjei ugyanis azok, akik rengeteg elemző bejegyzéssel örvendeztetik meg az internetezőket. Persze a lelkesedés nem mindig ellensúlyozza a tudást, így a nyilasoknak köszönhetően a web tele van téves információval. Köszönjük! Persze ez őket nem érdekli, hiszen egy jobb világot építenek, ahol a világháló egy nagy receptgyűjtemény, politikai esszékkel fűszerezve. Emellett a nyilasok imádják a házimozi rendszereket, a hangos Hi-Fi-ket. Ők azok, akik a szomszédban bömböltetik a dzsiádzsót és a Karib tenger összes kalózát. Ők azok, akiknél az egész Lada kaszni remeg Bunyós Pityu összes basszusától. De nézzük el nekik, ők csak meg akarják osztani a jót velünk. Köszönjük ismét! Hála az égnek idén sem változik a nyilasok hozzáállása, lesz politikai bejegyzés bőven, rántott medvehagymás drótkerítés recept, és még több dübörgés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.