Hirdetés

A Nexus 10 ellen is akad elixírje az ASUS-nak



|

Tegra 4 processzort és WQXGA kijelzőt kapott a frissített Transformer Pad Infinity.

Hirdetés

A frissen debütált Transformer Book Trio többfunkciós eszközének megtervezése mellett az ASUS nem feledkezett meg a Transformer Pad Infinity frissítéséről sem, a tavaly bemutatott táblagép alapos ráncfelvarrást kapott. Alapvetően semmilyen funkcionalitásbeli változás nem történt a billentyűzetes dokkolóval ellátható termék háza táján, de az összes belbecsét lecserélte a gyártó.


Az új Infinity három jelentős újdonsága a kijelző, processzor és memória terén keresendő: a megjelenítő maradt 10,1 colos és IPS típusú, de 1080p-s helyett 2560×1600 pixeles lett, az NVIDIA Tegra 3 lapkakészletet 1,9 gigahertzen ketyegő Tegra 4-re cserélték a mérnökök, a RAM kapacitása pedig 2 GB-ra duplázódott.


Az Android 4.2-es kütyü valamikor az ősszel fog piacra kerülni: a tablet önmagában elméletileg 399 dollárnál fog kezdődni, dokkolóval együtt pedig 499 dollárt tervez kérni érte az ASUS. További ismert specifikációk: HDMI port, 1.2 / 5 megapixeles kamerák, 32 GB bővíthető háttértár, Bluetooth 3.0 Wi-Fi 802.11n, USB 3.0 kapu és multitouch trackpad a dokkolón.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.