Hirdetés

A Nintendo NX áráról szivárogtat a Tesco



|

Versenyképesnek tűnik a 349,99 fontos vételár, amit a Tesco szivárogtatott ki.

Hirdetés

Ahogyan azt a GameStar is megírta, a brit Tesco a jelek szerint már jóval a hivatalos bejelentés előtt megszellőztette, hogy mennyibe kerül majd a Nintendo NX konzol. 

Hirdetés

A Tesco egy átmeneti oldalt hozott létre a Nintendo következő konzolja számára. Ennek a neve furcsa módon Nintendo NX Wii U volt, és az első megjelenéskor még az NX árát is kiírta. Az árcédulán ezek szerint 349,99 angol font szerepelne. 

Természetesen az oldalt azóta eltávolították, és a szivárgás messze nem hivatalos. Amennyiben mégis igaz az összeg, akkor viszont versenyképesnek mondható, ugyanis éppen ennyibe kerül a Sony PS4 Pro és a 2 TB-os Xbox One S. 

A Wii U eredeti áránál ugyan így drágább lenne az NX, azonban sokkal erősebb is, ráadásul egyfajta hibrid kézikonzolként is funkcionálna. 

A Nintendo NX valamikor 2017 első negyedévében érkezhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.