Hirdetés

A NoteSlate tablet helyettesítheti a füzetet



|

A low-tech e-ink tabletre kézírással jegyzetelhetünk, és még az ára is kedvező.

Hirdetés

A NoteSlate nem kívánja felvenni a versenyt az iPaddel, vagy a sokfunkciós e-readerekkel. Helyette egy olyan terméket tervez piacra dobni 99 dollárért, ami egy dologra használható, de arra nagyon: írásra. A 2011. júniusra tervezett tablet e-ink kijelzővel rendelkezik, így egyszínű, de egy töltéssel 180 órán keresztül bírja. A matt felület olyan hatást kelt, mint ha tényleg papírra jegyzetelnénk, és mivel súlya mindössze 240 g, mérete pedig A/4-es, teljesen kiválthatja a füzeteket. Az ötlet nagyszerűsége pont az egyszerűségében rejlik: a letisztul formának köszönhetően könnyedén leírhatunk vele bármit, majd eldönthetjük, töröljük, vagy pedig elmentjük későbbre. Mindösszesen három gomb található rajta: mentés, előző oldal mutatása, aktuális oldal törlése; ezen kívül rendelkezik USB-csatlakozóval is, ebből arra következtetek, hogy az oldalak számítógépre menthetők lesznek. Nekem annyira tetszik, hogy sajnálom is, hogy nem jegyzetek annyit kézzel, hogy egy ilyen megérje. Ti használtok még papírt, ceruzát?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.