Hirdetés

A Panasonic újabb utódot mutatott be a Lumix brigádból



|

A nyár vége felé oldalainkon is egyre több fényképezőgép bukkan fel, most itt egy újabb.

Hirdetés

Az FZ100 utódja a LUMIX DMC-FZ150 névre hallgat, mely a Venus Engine 12.1 megapixeles MOS szenzorát kapta. Látni és rögzíteni LEICA DC VARIO-ELMARIT lecsével tud, huszonnégyszeres optikai zoom-on keresztül, mind állókép, mind pedig mozgókép rögzítési módban. Az FZ150 1920x1080 60p Full-HD felbontásban ACHD-ben (MPEG-4/H.264) képes a filmek felvételére, de ami a legjobb, hogy ezen tevékenység közben sem kell lemondani a fotók készítéséről, bár ekkor a maximális felbontás 3.5 megapixelre csökken.

A hátoldalon 3 hüvelykes, forgatható kijelzőt találunk, melyen a maximálisan ISO 3200-as érzékenységű felvételeket tudjuk megtekinteni, a Power O.I.S-nek (Optical Image Stabilizer) köszönhetően jellemzően bemozdulás nélkül. Mindezek mellett a fényképezőgép rendelkezik beépített sztereó mikrofonnal, illetve szélzaj szűrővel, és a Nano Surface Coating technológia okán minimalizálva vannak a becsillanások is. Mindezek mellett számos, előre programozott fotóbeállítással, segítő funkcióval, és effekttel is ellátták a gépet, mely szeptember vége felé kerül a boltok polcaira, 499.99 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.