Hirdetés

A Patriot bejelentette a Pyro névre hallgató SSD-jét



|

A memóriák és merevlemezek területén otthonosan mozgó gyártó új SSD sorozatot indít.

Hirdetés

A Patriot bemutatta legújabb SSD-jét, melynek a Pyro nevet adta. Ezeket az eszközöket a SandForce SF-2281 processzor hajtja, és SATA III 6 Gbps csatoló felületet készülnek. Az új SSD 2,5 hüvelykes méretben érkezik, adatátvitelnél 550 MB/s olvasási, és 520 MB/s írási sebességet tud elérni, támogatja a TRIM-et, DuraClass és DuraWrite megoldásokkal van felvértezve az optimizált teljesítmény, és rugalmas működés érdekében.

A méreteket tekintve megvásárolható lesz 60 GB, 120 GB, és 240 GB kapacitással, de az ára jelenleg még nem ismert. A Patriot egyébként DDR2 és DDR3 memóriákat, SATA II és SATA III SSD-ket, Flash memóriákat, és egyszerűbb perifériákat gyárt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.