Hirdetés

A PC-piacra lépne a Xiaomi



|

Állítólag már dolgozik az első laptopján a Xiaomi.

Hirdetés

Bár a Xiaomi csak 5 éves cég, már közel sem számít kezdőnek. Nem elég, hogy a hazai piacát meghódította, Kína után máshol is egyre kedveltebb, legyen szó okostelefonról, tabletről, okostévéről, viselhető eszközről, powerbankről, fejhallgatóról vagy mondjuk légtisztítóról. 

Hirdetés

A jelentések szerint újabb piacra akar betörni a Xiaomi, méghozzá a PC-s szektorba. Állítólag a Xiaomi már fontolgatja és dolgozik az első laptopján, amelyet 2016 elején mutathat be. 

Úgy tudni, hogy a képben a Samsung is benne van már, a memórialapkák ugyanis tőlük származnának. A jelek szerint a kijelzők is. 

A Xiaomi nem csak a legnagyobb kínai okostelefon-gyártó, de a világ negyedik legnagyobb mobilos cége is. Gyakorlatilag bárhol hirdetnek valamilyen eladási akciót, a készleteket pillanatok alatt elkapkodják. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Xiaomi jelenléte hogyan hathat az olyan cégekre, mint az Apple, a Microsoft vagy éppen a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.