Hirdetés

A plafonról is lelógatható az MSI Pro 16 Flex egybegép



|

Beépített akkumulátorral harcol az áramszünetekkel a PC.

Hirdetés

Az all-in-one számítógépek iránt érdeklődők minden bizonnyal jól tudják, hogy az MSI régóta széles termékpalettával próbálja lefedni a legkülönfélébb igényeket a piacon. A ma bejelentett legújabb modell a Pro 16 Flex nevet kapta, a talán legnagyobb praktikus tulajdonságát a csupán 15,6 hüvelykes, 1366×768 pixel felbontású érintőkijelzője jelenti.

Hirdetés


Az otthoni és céges felhasználásra egyaránt javasolt all-in-one további érdekessége, hogy az állítható támasztékának köszönhetően akár táblagépként is használható, nem muszáj kitámasztani az asztalon, felszerelni a falra, esetleg lelógatni a plafonról. A számítási teljesítményét sajnos erősen limitálja a négymagos Intel Celeron N3150, azonban a processzor 6 wattos TDP-jének köszönhetően teljesen passzív hűtést kaphatott a konstrukció, továbbá áramszünet esetén a beépített 1300 milliamperes akkuról akár egy órán keresztül is működtethető.


Az MSI Pro 16 Flex április végétől kezdve lesz megvásárolható, a várható áráról egyelőre nem nyújtott tájékoztatást a gyártó



MSI Pro 16 Flex specifikációk:

- 15,6 hüvelykes kijelző, 1366×768 pixel, multitouch
- Intel Atom N3150 processzor, Intel HD Graphics GPU
- 4 GB RAM (2 slot, max. 8 GB), 500 GB-os merevlemez (2,5")
- Bluetooth 4.0 (opcionális), Wi-Fi 802.11n
- 1 MP-es webkamera
- SDXC/MMC/MS kártyaolvasó
- Portok: 2× USB 3.1 (az egyik gyorstöltős), 3× USB 2.0, RJ-45, HDMI
- Windows 10
- 1300 mAh-es beépített akku
- 1,89 kg


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.