Hirdetés

A PlayStation 4 volt december királya



|

Amerikában a PlayStation 4 volt a legkeresettebb konzol decemberben.

Hirdetés

A Sony remek hónappal zárta le a tavalyi évet, miután Amerikában a PlayStation 4 bizonyult a legkeresettebb otthoni játékrendszernek. Mindez az NPD Group adatai alapján derült ki. 

Hirdetés

Bár a Sony nem tett hozzá a bejelentéshez semmit, azt megerősítette, hogy az NPD adatai helytállóak. 

Ezzel egyszerre a Microsoft is arról számolt be, hogy nagyszerű hónapot zárt a gamerdivíziója. Felhívta rá a cég a figyelmet, hogy a PlayStation 4 eladásai éves összehasonlításban igazából csökkentek, illetve, hogy az Xbox One 2016 második felében összességében keresettebb volt. A PS4 az utolsó két hónapban tett szert nagy előnyre. 

A gamerágazat egyébként jelenleg 99,6 milliárd dolláros üzletnek számít. A Sony decemberből plusz bevételre számíthat az exkluzív játékmegjelenések miatt - nagy névnek számít például a The Last Guardian és a PS4-en jobban teljesítő Final Fantasy XV is. 

A Sony az idei évben a PlayStation 4 Pro konzollal, a Microsoft az Xbox One Scorpióval kampányolhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.