Hirdetés

A pulzusodat is méri a Garmin új sportórája



|

Igazából három új modellt is bemutatott a sportkedvelők számára a Garmin.

Hirdetés

A Garmin egyenesen három GPS-es futóórát mutatott be, amelyek közül az első a Forerunner 235. Ennek saját pulzusmérője is van

Hirdetés

A beépített Garmin Elevate optikai szenzor közvetlenül a csuklón méri a pulzust, így nincs szükség külön kiegészítőre. Ezért cserébe 329 dollárt kell fizetni. 

A Forerunner 230-hoz külön pulzusmérő kell, de ez csak 299 dollár, és 11 óra helyett 16 óráig bírja egy feltöltéssel. Mindkettő kompatibilis a Connect IQ platformmal, ami számlapokat, appokat és widgeteket is jelent. 

A Garmin Connect mobilos appjával is működnek, tehát a zene is irányítható velük. Az appot egyébként modernizálták, és már többek között naptár, hírfolyam is van benne. Az eredményeket a közösségi oldalakon is meg lehet osztani. 

A Garmin legfejlettebb futóórája mindenesetre a Forerunner 630, amely 399 dollárért egészen különleges adatokkal próbál meg villogni a futásunk minőségével kapcsolatban. Sajnos ebben nincs optikai pulzusmérő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.