Hirdetés

A Radeonok maradnak!



|

Az AMD-ATI cáfolja, miszerint kiszállna a grafikus kártya piacról. Készítettünk egy röpinterjút Chris Hookkal, az AMD-ATI európai PR menedzserével.

Hirdetés

Chris Hook szerint semmilyen valóság alapja nincs annak az állításnak, amit a napokban néhány elemzőtől hallottunk. E szerint komoly valóság alapja volna annak, hogy a közeljövőben az AMD eladná a grafikus kártyákkal foglalkozó üzletágát (itt a külön kártyákat értjük). A híresztelések szerint komoly veszteségeket produkál ez a divízió, a kicsi haszonráta miatt, többek között. A PR szakember szerint ez is téves: a csúcskategóriás GPU-üzlet nagyon is jövedelmező, immáron az AMD számára, és komoly profitrátával büszkélkedhet. Elmondta, hogy ez az üzletág nagyon fontos az AMD számára, hiszen 2008-ra már szeretnének GPU-val integrált processzorokat is fejleszteni, mitöbb, akár eladni is.

 

Sajnos semmilyen információt nem kaptunk arról, hogy mikor tervezik a következő grafikus lapkát piacra dobni, illetve csak annyit, amennyit már eddig is tudtunk: 2007 első negyedévében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.