Hirdetés

A Samsung 22 új printerrel támad



|

A monitorpiac után élre törnek a nyomtatók és laptopok területén is.

Hirdetés

"Egyaránt törekedünk a fogyasztói és az üzleti szegmensben a vezető pozícióra" - mondta Jongwoo Park, a Samsung Digital Media részlegének irányítója. Samsung a tavalyi év harmadik negyedévében taszította le a Dellt az LCD monitorpiac éléről, ahol az amerikai cég 2004 óta tanyázott. A pozíció elnyeréséhez nagy segítséget jelentett az, hogy mára a Samsung a világ legnagyobb LCD panel gyártója.

A cebites sajtótájékoztatón a monitorok mellett vázolták a mobil számítógépek területén tervezett eladásaikat, amit egyszerűen szeretnének megduplázni. Ebben legfőképpen az irodai és az ultrahordozható modellekre szeretnének koncentrálni, s zászlóshajónak a P családot nevezték ki - a P200-ról már írtunk is korábban. Sajnos üröm az örömben, hogy itthon ezekre a laptopokra még várnunk kell, hiába indultak el a forgalmazásával idén például Lengyelországban, 2009 előtt várhatóan nem vehetünk majd Magyarországon Samsung noteszgépet.

 

IMAGES_P200-2_front.jpg

 

Galériához katt a képre!

 

A nyomtatók területén 22 új modellel jelentkező cég ezzel a tömeggel lefedi a fogyasztók egész körét, kezdve az otthoni felhasználóktól a nagyvállalati ügyfelekig. A sebességre minden esetre nem lehet panasz: a bemutatott MultiXpress 6555N a maga 53 moniokróm lap/perces teljesítényével világelső az A4-es digitális multifunkciós nyomtatók közt, s a MultiXpress C8380ND-nek sem kell szégyenkeznie a maga 38 színes oldal/perces nyomtatási sebességével.

A koreai cég bemutatta a már CES-en is felvillantott 22 hüvelykes SyncMaster 2263DX monitort is, amely egy kiegészítő, 7 hüvelykes mini-monitorral rendelkezik. A 7 hüvelykes monitor USB 2.0-s csatolón kapcsolódik a géphez, felbontása 800×480. A kis kijelző a nagyot egész képernyőben elfoglaló videonézésnél vagy képszerkesztésénél például használható videotelefonálásra vagy egyéb más alkalmazások futtatására. Leszerelve alkalmazható digitális képkeretnek is.

 

SyncMaster 2263DX-002_front.jpg

 

Galériához katt a képre!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.