Hirdetés

A Samsung gyárthatja a Snapdragon 830-at



|

Kizárólag a Samsung gyártaná az új processzort, 10 nm-es technológiával.

Hirdetés

Messze van még a Samsung Galaxy S8 és a többi új androidos zászlóshajó, azonban a pletykák folyamatosak, és most úgy tűnik, hogy a Samsung egyedüliként gyárthatja a Snapdragon 830-as processzort, amely persze a Galaxy S8-ban is helyet kap. 

Hirdetés

A dél-koreai pletykák szerint a Samsung és a Qualcomm exkluzív megállapodást kötöttek. A Snapdragon 830 10 nm-es FoPLP gyártástechnológiával készül majd, amelyen a két cég szintén közösen dolgozik. 

A gyártástechnológia csökkenti a költségeket, illetve lehetővé teszi, hogy a lapkák laposabbak legyenek, mint eddig. Mivel 10 nm-es technológiáról van szó, természetesen a hőtermelés és az energiafogyasztás is pozitív értelemben javulnak. 

Az eddigi információk alapján a Samsung Galaxy S8 a Samsung saját Exynos 8895-ös processzora mellett a Snapdragon 830-at használja majd - a két SoC között minimális lesz a különbség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.