Hirdetés

A Samsung szerint még nem időszerű a szemüveg nélküli 3D-s TV



|

A koreai gyártó a sztereoszkopikus 3D mellett kötelezte el magát, így nem meglepő, hogy nincs jó véleménnyel a rivális technológiáról.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Toshiba karácsonykor piacra szeretné dobni első szemüveg nélküli 3D-t (autosztereoszkopikus 3D) használó tévékészülékeit.
A technológia legnagyobb előnye, hogy nem szükséges szemüveget használnunk a térélmény eléréséhez, amit elsősorban azok értékelnek majd, akik alapjáraton szemüveget kénytelenek hordani. Hátránya viszont, hogy minél nagyobb a képernyő mérete, annál rosszabb a képminőség, s ezt a problémát még nem sikerült a Toshibának kiküszöbölnie.



Elsősorban erre a kártyára építi kommunikációs stratégiáját B.K. Yoon, a Samsung Electronics kijelzőkért felelős részlegének elnöke.
"Úgy vélem, a szemüveg nélküli 3D-s technológia alkalmazása életszerű mobiltelefonokon és egyéb hordozható készülékeken, valamint kisebb monitorokon, de az elkövetkező öt-tíz éven belül TV-k esetében nem lesz értelme használni."
Nem tartom magam szakértőnek, sem Nostradamus egyenes ági leszármazottjának, ezért meg sem kísérlek állást foglalni, ezt a jogot inkább meghagynám a kedves olvasónak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.