Hirdetés

A SanDisk szerint az SSD-k éve jön



|

Ellentétben a Western Digital véleményével, a SanDisk szerint 2012-ben nagyobb lesz az SSD-k iránti kereslet.

Hirdetés

Ellentétben a Western Digital véleményével, a SanDisk szerint 2012-ben nagyobb lesz az SSD-k iránti kereslet. A gyártó a világon az egyik legnagyobb - és sikeres - beszállító, így nem meglepő, hogy optimistán tekint a jövőbe.

 

A SanDisk úgy gondolja, 2012-ben nagyon jól teljesítenek majd az SSD-k, ugyanis ahogyan a technológia fejlődik, az árak úgy csökkennek, a megrendelések pedig ugrásszerű növekedésnek indulnak. A SanDisk a felhasználói és az üzleti szektort tekintve ugyanígy vélekedik.

 

Bár elképzelhető, hogy az SSD-k mindig drágábbak maradnak majd a merevlemezeknél, amelyek nagy előnye a folyamatosan növekvő, óriási kapacitás; még így is azt lehet mondani, hogy SSD-k jól szerepelnek a piacon, áraik ellenére is. A SanDisk úgy gondolja, hogy az idei év a vízválasztó az SSD-k életében, amely némi árcsökkenés után a virágkorát élheti.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.