Hirdetés

A Sony a környezetvédők pártján áll



|

A Sony úgy döntött, hogy környezetünk védelme érdekében komoly átalakításokat visz végbe a gyártási folyamat során.

Hirdetés

dvd.jpg

Az egyik ezek közül a lehető "legzöldebb" csomagolás. A Sony a legtöbb mozifilmet eddig az eredeti, vastag és nagy méretű DVD műanyag tokban árulta, azonban a vékonyított doboz az eredeti méretnek mindössze 80%-a. Így mostantól a Sony DVD-k és Blu-ray lemezek borítását sokkal vékonyabb és teljes egészében újrahasznosítható anyagokból készítik, míg a külső csomagolás például papírból készül. A kisebb termék csomagolása értelemszerűen kevesebb anyag felhasználását igényli, így lesz még környezetbarátabb a technológia.

 

A "zöld" megoldásnak köszönhetően azonban nem csak a csomagolóanyagon spórolhat a Sony, de a szállítási költség is kevesebb lesz. Az első környezetbarát, Sony által árult film a Paul Blart: Mall Cop című DVD.

Remélhetőleg a jó példát számos vállalat követi majd.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.