Hirdetés

A Sony otthagyja az optikai meghajtók piacát



|

Jövő márciusra megszűnik az Optiarc, a visszavonuló a Blu-ray-meghajtók piacát is érinti.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint a Sony úgy döntött, megszünteti leányvállalatát, az Optiarc-ot. A számos kiváló és megbízható ODD-t felvonultató gyártó esetében mindez azt jelentheti, hogy kilépnek a PC-s optikai meghajtók piacáról, ezen felül a Blu-ray-meghajtókkal sem foglalkoznak többek a kategóriában.

 

A Sony vezetői a kiélezett harcot tartják felelősnek azért, hogy a termékek árai alacsonyabbak a kelleténél, ez pedig veszteséges működést jelent a gyártó számára.

 

A Sony jövő márciusára tervezi teljesen megszüntetni az Optiarc-ot. A 400 alkalmazottat foglalkoztató cég egyes embereit előrehozott nyugdíjba küldenék, néhányat pedig a Sony egyéb divízióihoz küldenének.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.