Hirdetés

A Sony rajtunk tartja szemét!



|

Jön a Playstation Eye, mozgáskövető kamera tér-zajszűrős mikrofonnal videobeszélgetéshez és játékhoz.

Hirdetés

A tervek szerint nyáron dobják Európában piacra a PlayStation Eye kiegészítőt, amely, hasznos kellék beszélgetéshez, videóhívásokhoz és on-line játékhoz. A kifejezetten a PS3-ra tervezett és jelentősen továbbfejlesztett USB kamerát és mikrofont tartalmazó készlet forradalmasítani fogja a PLAYSTATION Networkön folytatott kommunikáció élményét. A PlayStation 2-re szánt EyeToy USB kamera örökségét viszi tovább, továbbfejlesztve.

 

 

news_playstation-eye.jpg

 

 

A mikrofont térérzékeny zajszűréssel láttak el a zökkenőmentesebb, pontosabb beszédfelismerés és hangátvitel érdekében. A kamerával vállvetve lehetővé teszi, hogy közvetlenül a PS3 merevlemezére rögzítsünk videókat és hanganyagokat, a kamera gyenge megvilágítás mellett is működik. Többféle felvételi módot kínál, például lassítás vagy időcsúsztatás, gyorsabb képkockaváltást is lehetővé tesz, mint elődje és felbontása is négyszer nagyobb. Kétállású zoom lencsékkel (nagy, 56 és 75 fokos látószög) rendelkezik közelképekhez és teljes testet befogó felvételekhez, ami kameravezérelt játékoknál igencsak lényeges.
Vizuális effektusokat is alkamazhatunk a képre és mellékelik az EyeCreate szerkesztőprogramot is hozzá.


Műszaki specifikációk:

  • 4 csatornás audió bemenet: 16 bit/csatorna, 48kHz, SNR 90db
  • 56º - 75º Látószögű zoom lencse
  • 2.1 F-stop, <1% torzítás, fix fókuszálás (25cm - 8 75º Látószög mellett)
  • 640×480 60 frame/másodperc mellett
  • 320×240 120 frame/másodperc mellett
  • USB 2.0 nagy sebességű adatátvitel
  • Tömörítetlen videó vagy választható JPEG tömörítés

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.