Hirdetés

A Spigen megoldotta az AirPods gondját



|

Aki attól félne, hogy elhagyja az Apple méregdrága vezeték nélküli fülhallgatóját, annak kínál egyszerű, de nagyszerű megoldást a Spigen.

Hirdetés

Az iPhone 7 bejelentése után gyorsan egyértelművé vált, hogy az Apple módosításainak hála igazán jövedelmező év elé néznek a kiegészítők és adapterek gyártói, illetve, hogy aki valódi újdonságokat akar, annak újabb és újabb, valamint drágábbnál drágább extrákért is fizetnie kell. A jackcsatlakozó hiányára kitalált AirPods például 60 000 forintba kerül. 

Hirdetés

A vezeték nélküli fülhallgató több pánikhullámot is kirobbantott: volt aki a gyerekek megfulladásától félt, más a ráktól rettegett, sokan pedig attól, hogy elhagyják az AirPodsot (a helyszíni beszámolók szerint tényleg csúszik a burkolata). 

Ez utóbbi problémára kínál egyszerű, de nagyszerű megoldást a Spigen az AirPods Strappel. Ez egy nyak mögé helyezhető zsinór, ami összefogja a két vezeték nélküli fülhallgatót. 

A Spigen megoldása nem takarja el az alul lévő mikrofont, és a jó kivitelezés miatt a gyártó szabadalmaztatja is a kiegészítőjét - ha az AirPods siker lesz, a Spigen is jól jár. 

Az AirPods Strap ára 9,99 dollár - ennyiért lehet gondoskodni róla, hogy a drága AirPods ne tűnjön el olyan könnyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.