Hirdetés

A Surface Pro 4 nyomában a ThinkPad X1 Tablet



|

Több modul is elérhető a Lenovo ígéretes táblájához.

Hirdetés

A Lenovo újdonságainak a sorát többek között a ThinkPad X1 Tablet folytatja, amely talán a legérdekesebb a mostani felhozatalból. A hibrid gép a Microsoft és az Apple termékeit is könnyedén megszorongathatja, ráadásul képes leváltani egy komplett PC-t. 

Hirdetés

A hagyományos felhasználók mellett az üzleti ügyfelekre is gondoltak, így a teljesítménnyel nem lesz gond. Az Intel Core M7-es processzor mellé akár 1 TB-os PCIe NVMe SSD is kérhető, 16 GB LPDDR3-as RAM-mal és LTE-A csatlakozással. 

Van a géphez stylus és USB-C csatlakozó is, miközben a 12 hüvelykes IPS kijelző felbontása 2560 x 1440-es. A dizájn hasonló ahhoz, amit a Lenovo a többi táblagépénél alkalmazott. 

Hatalmast pluszt jelentenek a készülékhez a különféle modulok. A Productivity modul 150 dollárért például plusz 5 órás üzemidőt, HDMI-t, USB 3.0-t és OneLink+ portot is kínál. A Presenter modul 279 dollárért beépített projektorral dolgozik (két méterről 60 hüvelykes képpel), miközben a 3D Imaging modul 149 dollárért Intel RealSense kamerát és HDMI portot ad. 

A klasszikus gépelési élményt ígérő ThinkPad Keyboard feketében, pirosban és szürkében jön, TrackPointtal. Az alapgép ára 899 dollár lesz, és februártól lehet hazavinni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.