Hirdetés

A számítógépnek is jár a klíma



|

Van aki nem bízza a véletlenre a házban uralkodó hőmérsékletet.

Hirdetés

Bár az időjárás meglehetősen váltakozó, hétvégére elromlik, hétközben megizzaszt, néha jéggel ver, máskor pedig elfújja a tetőt, azért még visszavonhatatlanul nyár van. Ám amikor kánikula van, az nem csak minket visel meg, hanem a gépünket is, ami instabillá, labilissá válhat, és gyorsan elegünk lesz a folyamatos fagyásokból, újraindulásokból.

 

 

 

 

Valószínűleg a képen látható számítógép tulajdonosa is ezt unta meg, de nem aprózta el a dolgot, nem vergődött ventilátorral, vagy jóval költségesebb vízhűtéssel, hanem a helyben rendelkezésre álló eszközzel oldotta meg a dolgot. A gondolat egyébiránt nem rossz, hiszen a klíma jóval hűvösebb légáramot biztosít, mint a ventilátor, és a képen látható megoldás anyagigénye is mindössze a nejlon "légterelőre" terjed ki, ami nem egy ökör ára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.