Hirdetés

A Tag Heuer is beszáll az okosóra bizniszbe



|

A luxusórákat gyártó cég eddig kivárt, de most úgy tűnik, meghozták a döntést.

Hirdetés

A svájci illetőségű Tag Heuer évek óta foglalkozik luxusórákkal, nevük összeforrt a minőséggel, köszönhetően többek közt annak, hogy a Forma 1 hivatalos időmérő partnereivé váltak. Szakértelmüket mi sem példázza jobban, mint hogy két hónappal ezelőtt az Apple átcsábította a cég értékesítési igazgatóját, hiszen a szakmai tapasztalat jól jön majd, amikor a méregdrága luxus Apple Watch-ot kell eladni az embereknek.

Hirdetés

A Tag Heuer - a legtöbb luxus óragyártóval együtt - ezidáig kivárt, egy héttel az Apple Watch megjelenése után azonban már meg is szellőztették saját projektjüket. A vállalat igazgatója egy interjúban elmondta, hogy szeretnének egy saját okosórát, de nem akarják egyszerűen lemásolni az Apple termékét. 

Most, hogy az Apple és a Google is kijátszották a lapjaikat, nem csoda, hogy a többi gyártó elkezdte kidolgozni a saját ütemtervét. Az Intel és a Fossil a múlt héten jelentették be, hogy közösen vágnak bele a fejlesztésbe, elképzelhető, hogy a Tag Heuer is egy hasonló megoldásban gondolkozik. Egy dolog biztos, az óra nem úgy néz majd ki mint az Apple Watch. "Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a mások által kitaposott utat kövessük." - mondta Jean-Claude Biver, a cég feje.  Azt egyelőre nem tudni, hogy az egyediség csak kinézetben nyilvánul-e meg, vagy szoftveresen is újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.