Hirdetés

A Tag Heuernek is lesz új okosórája



|

A májusban érkező modell már a Google Android Wear 2.0 rendszerére épít.

Hirdetés

Közeledik az Android Wear 2.0 megjelenése, és ezzel egyszerre úgy néz ki, hogy némi élet is visszatér az okosórák piacába. Azt nem tudni, hogy a viselhető eszközök népszerűsége emelkedik-e, de új modellek azért lesznek. 

Hirdetés

A Google és az LG közös okosórái mellett más gyártók is lesznek, a Tag Heuer például májusban adja ki az új, Android Wear 2.0-ra építő okosóráját. 

Ez két méretben jön, jobb hardverrel, továbbfejlesztett kijelzővel, GPS-szel (1 méteres pontossággal). Ezúttal Intel processzort használnak, ami a kategóriában ritkaság. 

A Tag Heuer a Tag Heuer Connectedből 2015 novembere óta 56 000 darabot adott el, pedig a cél csak 20 000 volt. Ezzel a márka sikeres belépőnek örülhet, de persze az Android Wear így is nagy hátrányban van az Apple Watch-csal szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.