Hirdetés

A Tegra 5 legyűri a PS3-at és az Xbox 360-at



|

Bár az NVIDIA lecsúszott a Sony PlayStation 4 grafikus vezérlőjéről, vannak tervei.

Hirdetés

Amikor az NVIDIA lecsúszott a Sony PlayStation 4 grafikus vezérlőjéről, senki nem gondolta, hogy különösebben nem érdekli a vállalatot. Az AMD, amely megkaparintotta a lehetőséget, persze azt mondja, hogy az NVIDIA Tegrába fektetett bizalma csak színjáték, és valójában keserűek a Sony miatt.

Az NVIDIA alelnöke mindenesetre úgy gondolja, hogy a mobil platformja, a Tegra sorozat lepipálja majd a konzolos hardvereket, ezért azok nem is számítanak annyira a vállalatnak. Állítólag a PS4 azért még erősebb lesz a Tegránál, de a PS3 és az Xbox 360 már jóval gyengébbnek számít majd a Tegra 5 Logannél. A gyártó szerint a következő mobiltelefonok is maguk mögé utasítják majd a két konzolt.

Ez persze a legkedvezőbb esetben lehet csak igaz, hiszen az okostelefonba valószínűleg nem kerül Tegra 5, mivel túl erős lenne. Ezekbe inkább a Tegra 5i beépítése a valószínű, olcsóbb kivitelben. A tabletek ugyanakkor minden bizonnyal építenek majd a Tegra 5 tudására. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.