Hirdetés

A tesztelők kezében a Ryzen processzorok



|

Február 28-tól számíthatunk a tesztek és a CPU-k megjelenésére.

Hirdetés

Minden nap érkeznek az árazási és a mérési adatok az AMD Ryzen processzorairól, emiatt pedig nem nehéz megtippelni, hogy hamarosan megérkeznek maguk a CPU-k is. 

Hirdetés

A mikor már egy érdekesebb kérdés. A legutóbbi jelentések alapján a mintákat már szétküldte a tesztelőknek az AMD. Február 28-ig tilos bármit megjelentetniük, egészen pontosan ezen a napon kerülnek a piacra ugyanis az AMD új csúcsprocesszorai. 

Ez az 1800X-et, az 1700X-et és az 1700-at jelenti. Az AMD többi processzora március 2-án érkezhet. 

A kiszivárgott mérési adatok alapján a Ryzen végre sok év után felrázhatja a processzorpiacot, és kedvező árazással, valamint versenyképes teljesítménnyel törhet borsot az Intel orra alá. Mindez persze a jövőbeli árazási verseny miatt is jó hír lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.