Hirdetés

A Thermaltake frissíti a BMW-vel közös Level 10 GT vonalat



|

Ezúttal a Snow névre hallgató design kerül forgalomba.

Hirdetés

Tombol a nyár, amit mi sem példáz jobban, mint a napok óta tartó lehűlés, éjszakai 15 fokok, zárt felhőzettel nyomasztó hétvégék, és a záporok, zivatarok. Ezt figyelembe véve főleg testhez álló a Thermaltake legújabb összeállítása, mely a Snow (hó) nevet kapta. Az alapok a téli időjárás jellemző csapadékának fehér színén nyugszanak, de a belső megőrizte a hagyományos fekete festést. Kiterjedését tekintve a ház 584(H)x282(W)x590(D) dimenziókkal rendelkezik, súlya pedig annyi, mint egy jóllakott kiscsoportos gyereké, 17.7 kg.

Odabent három darab, színesen világító, 200 mm átmérőjű ventilátort találunk, melyeket egy szolidabb, 140 mm-es TurboFan becenevű légpörgető egészít ki. A felső, 240 mm-es radiátor, szintén a hűtésért felelős, és mindannyian rendelkeznek beépített porszűrővel, ami könnyen takarítható. Mindezek mellett öt darab HDD elhelyezésére van lehetőség EasySwap megoldással, és ha mégis meleg lenne odabent, akkor könnyedén kialakítható a vízhűtés. A nyár végén piacra kerülő Level 10 GT Snow áráról még nem tudni konkrétumokat, de az elődnek számító fekete házak jelenleg 269 dollárért vásárolhatóak meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.