Hirdetés

A TheVR Tech tesztelte az ASRock X99E-ITX/ac-t



|

Kicsi lap, rengeteg lehetőség. Kiderül mennyi minden fér bele egy ASRock X99E-ITX/ac mini alaplapba.

Hirdetés

Az elmúlt évtized technológiai fejlődése igen érdekes volt, ha a termékek méretét figyeljük. Ez különösen a mobiltelefonok esetén kiemelkedő. Eleinte a minél apróbb dolgokért rajongtak az emberek, majd eljöttek a 2010-es évek, a hatalmas kijelzők; a számítástechnikában a hatalmas házak és hatalmas buildek voltak az irányadóak.

Hirdetés

Néhány éve visszajött az a trend, hogy építsünk kis méretű, kompakt gépeket. Eleinte találkozhattunk microATX-es alaplapokkal majd később elterjedt a mini-ITX is. Sajnos sokáig jelentős kompromisszumokat kellett kössünk annak érdekében, hogy a lehető leghordozhatóbb számítógépünk legyen. Ennek viszont vége van. 

 

A TheVR Tech az ASRock X99E-ITX/ac mini-ATX alaplapot vette górcső alá. Vajon mit tudott az ASRock egy ilyen kis alaplapba belezsúfolni

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.