Hirdetés

A többség bármi áron új Apple Watch-ot akar



|

A felhasználók 60 százaléka látatlanban is megvenné a következő generációt.

Hirdetés

Egyre több a pletyka a következő Apple Watch-ról, amely már a júniusi WWDC-n bemutatkozhat. Úgy tudni, hogy sokkal vékonyabb lesz. 

Hirdetés

A laposabb kialakítás mellett kaphat FaceTime kamerát, nagyobb akkut, és iPhone nélkül is működhet. 

Mindez annyira nem is számít a felhasználók többségének. A Fluent marketingcég felmérése szerint a jelenlegi Apple Watch-tulajok 60 százaléka látatlanban is megvenné az új generációt. 

A 2578 megkérdezett emberből 8 százaléknak volt Apple Watch okosórája, ugyanennyinek más márkájú. Vagyis a döntő többségnek továbbra sincs effajta viselhető kütyüje. 

Miért nem vesz mindenki okosórát? A jelenlegi tanulság szerint az eszközök ára a legzavaróbb. Aki már vett, az általában a kényelem és a funkciók miatt dönt okosóra mellett, de akad, aki a divat miatt. 

Természetesen nehéz megmondani, hogy a mostani felmérés mennyire tükrözi a teljes felhasználói tábor hozzáállását, de annyit azért ki lehet jelenteni, hogy az okosórások nagy részét már a bemutató előtt meggyőzte az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.