Hirdetés

A Toshiba monitorát sem kell a falba dugni



|

Két monitor jobb, mint egy. Főleg akkor, ha elég neki egy USB port.

Hirdetés

Vannak bizonyos munkák, melyeknél nagy segítség lehet egy plusz monitor, például fordításnál, vagy táblázatkezelésnél. A Toshiba által ajánlott alternatíva főleg azoknak jó, akik notebook-kal mozognak, de igénylik a dupla megoldást. A gyártó 14 hüvelykes monitora 1366x768 felbontású megjelenítést nyújt, ehhez pedig nem kell a falba dugni áramért, hanem elég az USB 2.0, melyet a laptop biztosít.

Ez persze bizonyos kompromisszumokat jelent, mint például a 220 nites fényerő, vagy a 400:1-hez kontrasztarány, és a 16 ms-es válaszidő. Amiért mégis jó lehet, az az, hogy egy hüvelyknyi a vastagsága, súlya mindössze 795 gramm, a hozzá adott táska pedig állvánnyá alakítható, így könnyedén üzembe helyezhető a monitor. A 150 fontos vételár azonban elgondolkodtató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.