Hirdetés

A Toshiba újdonsága könnyebb és laposabb, mint az új Surface



|

A Toshiba DynaPad jó, de azért nem annyira, mint a Surface Pro 4.

Hirdetés

A Toshiba első DynaPad gépe még 1993-ban jelent meg, most pedig van egy teljesen új is, immáron Windows 10-zel. Természetesen kettő-az-egyben, hibrid. 

Hirdetés

A trendeknek megfelelően a Toshiba hibrid laptopja is pontosan arra a filozófiára épül, amire a Microsoft Surface Pro tablete. A lapos dizájnt billentyűzetes dokkoló egészíti ki, 12 hüvelykes kijelzővel. 

A DynaPadhez egy Wacom Active Electrostatics TruPen is jár, ami 2048 szinten érzékeli a nyomást és kompatibilis az Office-szal és az Edge böngészővel is. A Toshiba szerint az ő megoldásuk sokkal természetesebb írási és jegyzetelési érzetet ad, mint a riválisoké. 

A kijelző 1920 x 1280-as IPS panel, tükröződésmentes és ujjlenyomatmentes állapotot biztosító bevonatokkal. Benne egy 1,44 GHz-es Atom CPU és 4 GB memória dolgozik, amivel sajnos látszik, hogy nem a Surface Pro 4 riválisa. 

Cserébe vékonyabb és könnyebb is, a 12 hüvelykesek között állítólag rekorder. Billentyűzet nélkül 569 gramm és 6,6 milliméter, azzal együtt 996 gramm és 14,9 milliméter. 

Európában 2016 elejétől elérhető, nagyjából nettó 1100 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.