Hirdetés

A TSMC gyárthatja a 2017-es iPhone-ok processzorát



|

10 nm-es technológiával készül majd az Apple A11-es SoC-je.

Hirdetés

Már csak hetekre vagyunk az Apple iPhone 7 és az iPhone 7 Plus bemutatójától, de a jelentések szerint három tajvani cég is megállapodott a cupertinói vállalattal arról, hogy az ellátóláncot erősítve segítik a 2017-es iPhone fejlesztéseit. 

Hirdetés

Az egyik a TSMC, amely úgy tudni, hogy megkapta a rendeléseket a 10 nm-es gyártástechnológiával készítendő Apple A11-es lapkakészletekre. 

Az idei iPhone modellek esetében használt A10-es chipek 100 százalékát a TSMC gyártja, legalábbis az eddigi információk alapján. 

A 2017-es iPhone-ok gyártásában segédkezik az MPI és a Chipboard is.

Minden jel arra utal, hogy a jövő évi iPhone készülékek már OLED kijelzőket kapnak - ezeket dél-koreai cégek gyártják majd. Iparági források alapján az érintéssel és kijelzővel kapcsolatos driver integrációján maga az Apple dolgozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.