Hirdetés

A végső csapás



|

A Paramount is otthagyta a HD DVD-t.

Hirdetés

A Paramount tavaly állt a Toshiba formátumának támogatói közés, de a Warner bejelentése után ők is elhagyták a süllyedő hajót. A Warner állítja elő a hollywoodi termelés mintegy 70 százalékát, így a Paramount csak követi az erőviszonyokat, nem akarnak nagy vesztesként kikerülni a formátum-háborúból.

 

A kiadóvállalat nagy címekkel készül 2008-ban - köztük az új Indiana Jones mozi, és még sok más -, de úgy tűnik, ezek már csak Blu-rayen fognak megjelenni.

 

Sir Howard Singer, a Sony ügyvezetője nagyvonalú győztesként azt nyilatkozta: a cég kész a párbeszédre a HD DVD táborral, hogy együtt szélesítsék a piacot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.