Hirdetés

A világ első monitora RTS játékokhoz



|

A BenQ 22 hüvelykes újdonsága LED-es háttérvilágítást használ.

Hirdetés

A BenQ úgy gondolta, hogy nem csak az FPS-eket kedvelők érdemelnek különleges hardvereket; ezért bemutatta a világ első olyan monitorát, amelyet kifejezetten RTS (valós idejű stratégia) jellegű játékokhoz fejlesztettek ki. Az RL2240H fejlesztési munkálataiban a BenQ-t a Zowie Gear és egy profi koreai StarCraft 2-csapat, a Startale segítette.

 

A fényes külsővel megáldott, fehér színű megjelenítő 22 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású panelt kapott. Natív felbontása 1920 x 1080 pixel, és rendelkezik egy RTS-orientált beállítással is. Az úgynevezett Smart Scaling funkció lehetőséget ad a felhasználóknak a képernyő kézi átméretezésére, míg a Black eQualizer nevű megoldás a kép fényerejének tökéletességéért felel (kritikus csatajelentekben is).

 

A BenQ újdonsága jövő hónapban lesz kapható, Európában, Koreában és Japánban egyaránt. Sajnos az RL2240H ára ismeretlen maradt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.