Hirdetés

A világ leggyorsabb adattárolója



|

A Nexto új adattárolója 25%-kal gyorsabb a korábbi rekordernél.

Hirdetés

 

A Nexto az OTG ND-2300 Xpress eszközével megdöntötte saját rekordját, és ismét megalkotta a világ leggyorsabb adattárolóját (korábban az Ultra ND-2525 volt a rekorder).

 

Az új adattároló 1 gigabájt adatot CF kártyáról 50 másodperc alatt képes átmásolni. Újdonság, hogy USB host funkcióval is rendelkezik, tehát nem muszáj memóriákártya segítségével áthelyeznünk az adatokat, egy USB kábellel is összeköthetjük a kívánt lejátszót, fényképezőt az ND-2300-zal.

 

nexto.jpg

 

A tároló várhatóan egy 2,5 inches PATA merevlemezt kap, és egy olyan akkumlátort, amely egy feltöltéssel legalább 30 GB adatot képes átvenni egy Ultra II CF kártyáról, valamint további 40 gigabájtot egy külső akkucsomag segítségével. Az ND-2300 március 20-tól lesz kapható, ára egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.