Hirdetés

A világ leggyorsabb PC-je



|

A YoYotech ezt állítja a több mint 1 millió forintos Fi7epower MLK1610-ről.

Hirdetés

 

A YoYotech nagyon magabiztos legújabb asztali gépével kapcsolatban, amelyet csak a világ leggyorsabb PC-jeként jellemez.

 

A most bemutatott Fi7epower MLK1610-be az Intel Core i7-965 Extreme Edition processzora került (3,73 GHz-re növelt órajellel). Az X58-as lapkészletre épített PC 9 gigabájt DDR3-as memóriával, az Intel X25M 80 GB-os SSD-meghajtójával, valamint 1 TB normál tárhellyel rendelkezik.

 

yoyotech.jpg
 

 

A Radeon HD 4870 X2-es grafikus kártya 2 GB GDDR5-ös RAM-mal került a szupergépbe, amelynek alapját az ASUS P6T alaplapja adja.

 

A YoYotech szuper-PC-jének ára 4000 angol font, tehát 1 270 000 forint. Ha valaki saját kezűleg szeretne egy hasonló teljesítményű gépet összeállítani, feltehetően hasonló összeggel végezné a bevásárlást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.