Hirdetés

A világ legkisebb HD-kamerája?



|

A Sonyé az első HD-kamera, amely eltávolítható flash memóriával bír.

Hirdetés

 

A Sony bemutatta különösen kompakt méretekkel rendelkező HD-kameráját, a HDR-CX7-et. A gép teljes HD-minőségben (1080) képes videókat rögzíteni - ezt a 8 gigabájtos Memory Stick PRO DUO kártyára teszi, így ez az első HD-kamera, amely eltávolítható flash memóriával rendelkezik.

 

sony_hdrcx7.jpg

 

Az AVCHD kodekkel szerelt HDR-CX7 egy 2,7 inches Clear Photo LCD Plus kijelzőt kapott. A képek rögzítéséért egy 6 megapixeles szenzor felel, míg a videók felvételét egy 3 megapixeles képkezelő végzi. A ClearVid CMOS szenzortechnológia mellett a Super SteadyShot képstabilizáló rendszer is helyet kapott a kamerában, és USB-kimenettel is felszerelték.

 

A júniusban megjelenő HDR-CX7 ára 1200 dollár (218.000 forint) környékén várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.