Hirdetés

A világ legkisebb HD videokamerája



|

Idén tavasszal dobja piacra újdonságát a Sony.

Hirdetés

A HDR-TG1 32 milliméter vastag, 119 milliméter hosszú és 63 milliméter széles, súlya pedig 300 gramm. Kihajtogatható megjelenítőjével és magas, vékony megjelenésével a Sanyo Xanti felvevőire hasonlít, viszont méreteiben csupán kétharmada a Sanyo termékének. A karcsúság titka elsősorban az, hogy nincs benne DV kazetta, vagy merevlemez, hanem Memory Stick Pro Duo, vagy Pro-HG Duo memóriakártya áll rendelkezésünkre.

 

 

0403sony.jpg

 

 

A kamera 1920x1080 felbontású, AVCHD formátumú videót állít elő. Ezt a formátumot a Sony és a Panasonic fejlesztette ki, hogy a felvevők és a lejátszók között némi kompatibilitást érjenek el.

 

Legmagasabb (FH) módú felvételből (mely full HD felbontást jelent 16 Mbps-sel) a kamerához járó 4 gigabájtos kártya 25 percnyi anyagot tud majd rögzíteni.

 

A kamera a mozgókép mellett 4 megapixeles állóképeket is képes készíteni, és mint a Sony pár kamerájában, ebben is van arcfelismerő, mely egyszerre nyolc embert képes követni. Az egyéb tulajdonságok között ott van a 10x optikai zoom, a HDMI-csatlakozó és a körülbelül 7 centiméteres érintőképernyős LCD panel is.

 

Japánban április 20-án kerül piacra, várhatóan 130 ezer jen (kb. 210 ezer forint) lesz az ára. Az Egyesült Államokba májusban kerül majd az eszköz, az európai megjelenés dátumát egyelőre nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.