Hirdetés

A világ legkisebb kamerája



|

A digitális kamera 2,5 milliméteres nagysággal rendelkezik.

Hirdetés

 

A Tessera OptiML WLC néven mutatta be újdonságát, a miniatűr méretű fényképezőmodult. Ez az első digitális kamera, amely kihasználja a wafertechnológia előnyeit, és ennek köszönhetően méretekben is előrelépést kínál. Az OptiML WLC fele akkora, mint a ma mobiltelefonokba épített vetélytársai.

 

tessera_lg.jpg

 

A Tessera szerint ennek a digitális fényképezőnek a használata mobiltelefonok esetében 30%-kal olcsóbb a hasonló célra alkalmazott eszközöknél. A kamera mindössze 2,5 milliméter méretű, és 640 x 480 felbontású képek készítésére alkalmas; a gyártó azonban olyan képességeket is ígér, mint megapixeles képek készítése, autófókusz, valamint digitális zoom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.