Hirdetés

A világ legkisebb microSD-olvasója



|

A memóriakártya-olvasó mindig sok helyet foglal - de nem a NanoSac!

Hirdetés

Számtalan fajta, színű, szagú, külsejű memóriakártya-olvasóval találkozhattunk már az évek során és mindegyik egyre kisebb, bohókásabb lett. Ezzel együtt terjedt el, főként a mobilok körében, a ma már szinte szabványként használt memóriakártya-típus, a microSD. Szerencsére egy igen apró (körömnyi) kártyáról  van szó, így a hozzá tartozó olvasó sem kell, hogy feltétlen nagyobb legyen mint egy szabványos USB csatlakozó.

 

 

usb-micro-sd-card-reader_1_1.jpg

 

 

A Brando által kínált nanoSac MicroSD Card Reader ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel, csak arra kell ügyelnünk, hogy egy üres USB csatlakozó legyen a gépben és szinte észre sem vesszük majd, hogy elfoglalja a helyet. A Brandonál a NanoSac most rendelhető 8 vagy 16 gigabájtos microSD kártyával vagy anélkül is, ez utóbbi ára alig 13 dollár.

 

 

usb-micro-sd-card-reader_3.jpg
 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.