Hirdetés

A világ legnagyobb plazma televíziója a Harrods-nál



|

A Harrods technikai osztályán egy óriási, közel négy méter képátlós plazmatévé bukkant fel, amelyet meg is lehet vásárolni.

Hirdetés

A híres londoni Harrods áruház hi-tech osztályának középpontjában egy valóban hatalmas, közel négy méter képátlójú plazma televízió borzolja a vásárlók idegeit. A potenciális ügyfeleket nem csupán a tévé mérete, de további paraméterei is ámulatba ejtik, le sem tudják venni szemüket az áruház legújabb - majd 6 mázsás -  gyöngyszeméről.

A 152 inches (kb. 386 cm) Panasonic TH-152UX1W névre hallgató plazma a világ jelenleg legnagyobb kereskedelmi forgalomban kapható síkképernyős televíziója, amely súlyát tekintve közelít a 600 kg felé, és 4K2K (4.096x2.160 pixel) felbontásra képes. A Harrods áruházban kapható ominózus Panasonic televízió az ár tekintetében sem panaszkodhat, hiszen kb. 218 millió forintot kóstál.

A méretes tévé mindezek mellett rendelkezik a 3D minden fortélyával, továbbá szemkápráztató HD minőséggel, akár a térhatású mozizás esetében is (vagyis mind a két szem külön-külön HD minőséget kaphat). Egyetlen kérdés maradt hátra: hogyan fér be a nappaliba? Bár az árából kifolyólag szinte biztosra vesszük, hogy nem egy panellakásba akarják majd beerőltetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.