Hirdetés

A világ legvékonyabb optikai meghajtója a Samsungtól



|

Az ultrabookokhoz és tabletekhez szánt SE-218BB mindössze 14 milliméter vastag.

Hirdetés

A Samsung bemutatta a legújabb külső, hordozható optikai meghajtóját, az SE-218BB-t. Az újdonság 18 százalékkal vékonyabb a kategóriában megszokott modellektől, ezzel pedig a világ legvékonyabbja címet érdemelte ki: mindössze 14 milliméter vastag.

 

Az ultrabookok és tabletek mellé szánt hordozható ODD 8 százalékkal könnyebb az átlagtól a jobb hordozhatóság érdekében. A meghajtó csupán egyetlen USB porttal rendelkezik, ezen keresztül kapja a szükséges energiát is.

 

Az SE-218BB Samsung által ajánlott végfelhasználói ára 59,99 dollár. Az ODD a következő írási sebességekkel rendelkezik: 24X CD-ROM, 24X CD-RW, 8X DVD±R, 5X DVD-RAM, 6X DVD+R duplarétegű, 6X DVD-R duplarétegű, 8X DVD+RW és 6X DVD-RW.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.