Hirdetés

A világ legvékonyabb SSD-je



|

A legvékonyabb SSD-tárolót a Super Talent mutatta be.

Hirdetés

 

A Super Talent a 256 gigabájtos kategóriában a világ legvékonyabb SSD-tárolóját mutatta be. Az eszköz vastagsága csupán 12,5 milliméter. 

 

Bár a gyártó kisebb kapacitású SSD-i csak 9,5 milliméteresek, a 256 GB-os változat már csak ekkora méretűvé volt zsugorítható: ez pedig akár problémát is jelenthet, ugyanis sok laptop csupán a 9,5 milliméteres verziók befogadására képes.

 

supertalentssd.jpg

 

A 0,1 milliszekundumos hozzáférési időt biztosító tároló maximum 65 MB/másodperces olvasási, és 50 MB/másodperces írási sebességre képes.

 

Sajnos ennek az SSD-nek is megkérik az árát, ugyanis 6000 dollárba kerül majd áprilisi megjelenésekor. Ha valakinek ellenben lenne is rá ennyi pénze, egyelőre akkor sem örülhet, ugyanis csupán OEM-célokra értékesítik a meghajtót. Az, hogy melyik gyártó szereli majd fel notebookját ilyen drága extrával, a jövőben kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.