Hirdetés

A víz alatt is ütheted az ADATA új merevlemezeit



|

Az Xbox konzolokkal is kompatibilis az ADATA egyik új külső merevlemeze.

Hirdetés

Az ADATA bemutatott két új külső merevlemezt, a HD650X-et és a HD710M-et. Ezek 2 TB-os kapacitással rendelkeznek, és USB 3.0-s csatolófelületen át kommunikálnak. Mindkettő ütésálló.

Hirdetés

A HD650X a HD650 egy továbbfejlesztett változata, és amellett, hogy ütésálló, ideális választás az Xbox One és az Xbox 360 konzolokhoz. Mindkettőt támogatja, 2 TB-on pedig jobban elférnek a játékok és appok - amelyek darabonként nem ritkán 50 GB-nál is nagyobbak minden tartalommal együtt. A zöld külsőt is azért választotta a gyártó, hogy passzoljon a konzolokhoz a HDD. 

Egy ilyen HDD-nek hála nem csak, hogy törölni nem kell a régebbi játékokat, de az sem gond, ha leesik az asztalról. 

A HD710M még tovább megy, és terepmintázatú külsőbe öltözve védi az adatainkat az ütésektől, rázkódástól, portól és víztől. 

Az ütésálló adattároló megfelel az IEC IP68-as szabványnak, vagyis 150 centiméter mély vízben 60 percet tud eltölteni gond nélkül, ugyanakkor a por és a kosz sem jelent számára problémát. Megfelel a MIL-STD-810G 516.6 tesztszabványoknak is, így a komoly rázkódást is kibírja. 

A HDD-k megerősített szilikon bevonata alatt több rétegű védelem található, így a HDD minden környezetben ép marad. A Windows 10 és az Xboxok mellett bármilyen plug-and-play-képes rendszeren működnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.