Hirdetés

A2 Tiny: hordozható Gigabyte HDD 1,8 hüvelyken



|

A merevlemez 160 gigabájt tárhelyet kínál a felhasználók számára.

Hirdetés

A Gigabyte Technology legújabb adattárolási megoldása az A2 Tiny névre keresztelt miniatűr, hordozható merevlemez. A meglehetősen könnyű HDD csupán 1,8 hüvelykes, és USB 2.0-ás interfészen át képes a kommunikációra. Tárkapacitása 160 gigabájt.

 

Az apró HDD mindössze 78 x 59 x 13 milliméteres, és 80 grammos. A könnyedén hordozható eszköz ujjlenyomat-ellenálló házat kapott, így a folyamatos tisztítás miatt nem kell aggódni. A vibrációk és ütődések elnyeléséről egy belső mechanizmus gondoskodik.

 

A hot-swap-képes HDD csomagjában egy hordtáska is megtalálható lesz. A Gigabyte az A2 Tiny-t csak limitált darabszámban tervezi forgalmazni, egyelőre ismeretlen áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.